Цигански сладкиш
9 Октомври 2014
129971
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Първо се разбиват яйцата със захарта, а след това се добавят олиото, млякото, брашното, бакпулверът и какаото. Тестото се изсипва в кръгла тава и се пече на 180 градуса.
Охладеният сладкиш се залива с хладкото мляко, в което са разтворени 12 супени лъжици захар. След като хубаво се напои и изстине, се намазва с конфитюр (по избор). Накрая се намазва с разбита сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари