Маята за закваската се разтваря в малко от водата. Брашното се пресява в голяма купа. Смесва се с разтворената мая и останалата вода. Оформя се твърдо тесто. Меси се около 5 минути, докато стане еластично. Връща се в купата, покрива се с намаслено фолио и се оставя на топло за 12 часа, за да се надигне и да започне да се свива.
Маята за тестото се разтваря във водата. Прибавя се към втасалата закваска. Разбърква се добре. Постепенно се добавя млякото. Бърка се с дървена лъжица (или с ръце). Прибавя се постепенно брашното, като се разбърква добре. (Тестото е много меко и не може да се меси върху маса.) Прибавят се солта, зехтинът, маслините и сушените домати. Покрива се с фолио и се оставя за 1-2 часа, докато си удвои обема.
Тестото се разпределя в три набрашнени тави, като се изсипва директно от купата. Поръсва се с брашно и с ръце се дооформя във вид на елипса. Втасва 30 минути на топло и се пече на 220°С 20-25 минути.