Чеснови агнешки крачета на фурна

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Чеснови агнешки крачета на фурна
Чеснови агнешки крачета на фурна
admin
Добавена от: admin
20537
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 агнешки крачета (около 1,5 кг)
сол
4 с.л. олио
1 голяма глава чесън
1/8 л сухо червено вино
подправки (изсушени - на вкус) 

Крачетата се измиват и подсушават, след което се посоляват. Запържват се в горещо олио за кратко време и се подреждат в подходящ дълбок съд с капак. В съда се налива малко вода и се добавя червеното вино. Поставя се в незагрята фурна и се пече около 2 1/2 часа при температура 170 градуса. След 1 ч и 30 мин. крачетата се обръщат и тогава се прибавят стритите подправки. След изпичане сосът се прецежда, а крачетата се поставят отделно - на топло. Гарнират се с печени (задушени) картофи и зелен фасул.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft