Чеснови агнешки крачета на фурна
3 Април 2012
20537
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Крачетата се измиват и подсушават, след което се посоляват. Запържват се в горещо олио за кратко време и се подреждат в подходящ дълбок съд с капак. В съда се налива малко вода и се добавя червеното вино. Поставя се в незагрята фурна и се пече около 2 1/2 часа при температура 170 градуса. След 1 ч и 30 мин. крачетата се обръщат и тогава се прибавят стритите подправки. След изпичане сосът се прецежда, а крачетата се поставят отделно - на топло. Гарнират се с печени (задушени) картофи и зелен фасул.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари