Честичко я приготвям, но все не остава и парченце за снимки: Хрупкав блат, покрит с крем и шоколад за разкош

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Честичко я приготвям, но все не остава и парченце за снимки: Хрупкав блат, покрит с крем и шоколад за разкош
Честичко я приготвям, но все не остава и парченце за снимки: Хрупкав блат, покрит с крем и...
12654
Честичко я приготвям, но все не остава и парченце за снимки: Хрупкав блат, покрит с крем и шоколад за разкош
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

300 грама бисквити орео
300 грама маскарпоне
100 грама пудра захар
2 супени лъжици дулсе де лече или течен карамел
250 грама течен шоколад
100 грама шоколадов чипс
100 грама разтопено масло

Начин на приготвяне:

Отлепете бисквитите и с помощта на лъжичка премахнете крема между тях. Сложете ги в блендер, а пълнежа в купа.

Добавете маслото и разбийте до получаването на тесто.
Разпределете го в тавичка и загладете повърхността. Към крема прибавете маскарпонето, пудрата захар и карамела. Разбийте до еднородност и намажете основата.
Разпределете течния шоколад, загладете и завършете с останалия млечен крем. Поръсете десерта с шоколадовия чипс и охладете. Разрежете, сложете в чинийки и поднесете.
Да ви е сладичко!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft