Чийзкейк с крем брюле без печене, парчетата се топят в устата, не е нужно да дъвчиш дори

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Чийзкейк с крем брюле без печене, парчетата се топят в устата, не е нужно да дъвчиш дори
Чийзкейк с крем брюле без печене, парчетата се топят в устата, не е нужно да дъвчиш дори
13542
Чийзкейк с крем брюле без печене, парчетата се топят в устата, не е нужно да дъвчиш дори
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Когато меланхолията и депресивните състояния са поразителни, тогава е време да се поглезите с нещо вкусно . Подготвили сме специална рецепта за специални случаи. Домашна торта "Крем брюле" с череши ще развесели всички. Достатъчно е само да погледнете тази красота.

Тортата има вкус на популярният десерт. Толкова е нежна, че дори не е нужно да я дъвчете. Парчетата от лакомството се топят сами в устата ви. Основното предимство на тази торта е, че не изисква печене . Можете да изберете всякакви бисквитки за тестото, но ние предлагаме шоколадови. Той ще допълни кремообразния вкус на най-горния слой. Ние сме развълнувани, а вие?

 

Съставки

Масло 100 g

Какаови бисквитки 250 гр

Желатин 30 гр

Вода 100 мл

Варено кондензирано мляко 200 гр

Сметана 700 гр

Пудра захар  80 g

Черешки 350 гр (използвах коктейлни от буркан без костилкиІ

 

Подготовка

Смелете бисквитките на трохи с помощта на блендер. Добавете разтопено масло и разбъркайте добре. 


Поставете сладкарски пръстен върху плоска чиния и го покрийте със стреч фолио. Изсипете бисквитките в пръстен, набийте добре и охладете. 


Желатина се залива със студена преварена вода. Оставете го да действа 15 минути. След това го разтворете на водна баня. Прецедете и оставете да се охлади. 


Комбинирайте заквасена сметана (най-малко 20%), кондензираноо мляко и пудрата захар.


Поставете няколко супени лъжици заквасена сметана в желатина и разбъркайте до гладка смес. Изсипете желатиновата смес в сметаната, добавете черешите без костилки и разбъркайте. 


Поставете сместа в пръстена на основата. Сложете в хладилника за 3-4 часа, докато се втвърди напълно. Извадете пръстена и лентата от готовата торта

Крем брюле тортата изглежда невероятно. Бъдете готови за факта, че никой няма веднага да повярва, че е направен у дома. Но щом гостите ви я опитат, всички съмнения веднага ще изчезнат. В крайна сметка, всяка закупена от магазина торта отстъпва на това кулинарно чудо.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft