Чили по тоскански
11 Септември 2013
3886
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 гр. сурова наденица, обелена
1 нарязана глава лук
1 зелена и 1 жълтат чушка, нарязани
1 консерва нарязани домати (530 гр.)
1 консерва доматено пюре (150 гр.)
1 консерва бял боб (530 гр.)
по 1/2 ч.л. сух босилек и риган
1 1/2 чаша настъргано сирене моцарела
В голям тиган натрошете наденицата, прибавете лука и пържете, докато месото стане готово, а лукът омекне. Прехвърлете в специален уред за бавно готвене (Crock-Pot) или обикновена тенджера. Прибавете останалите 4 продукта и объркайте. Гответе на най-ниска степен на котлона около 4 часа. Прибавете подправките, увеличете котлона и гответе още 10 минути. Поднесете в купички и наръсете порциите с моцарелата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари