Чорба от свински джолан
13 Декември 2012
108951
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Месото се залива със студена вода и се вари около час и половина. Изважда се и месото се отделя от кокала, накъсва се на парчета и се връща обратно в бульона. Прибавят се нарязаните лук и морков, подправките, и малко след това настъргания домат. След като омекнат, се добавя фидето. Супата се сваля от огъня и след около 20 минути се застройва с разбитите с малко оцет яйца.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари