Чудех се какво да направя на децата за закуска, за да го ядат и да не е шоколад и тогава се сетих. Излапаха ги още топли!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Чудех се какво да направя на децата за закуска, за да го ядат и да не е шоколад и тогава се сетих. Излапаха ги още топли!
Чудех се какво да направя на децата за закуска, за да го ядат и да не е шоколад и тогава се...
408651
Чудех се какво да направя на децата за закуска, за да го ядат и да не е шоколад и тогава се сетих. Излапаха ги още топли!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Лесна, вкусна и засищаща закуска за целия ден

 

Необходими продукти

6 малки хлебчета

6 яйца

150 г шунка

150 г кашкавал

подправки на вкус

 

Начин на приготвянe

Разрежете върха на хлебчетата . Издълбайте, за да се получи малка дупка.

Натъпчете хлебчетата с резени шунка , Отгоре сложете парче кашкавал и накрая чукнете по едно яйце . Отгоре може да поръсите с подпраквки по желание. Изпечете пълнените хлебчета във фурната за около 15 минути на 200 градуса.

Ако ги приготвяте за вечеря, докато се пекат може да си приготвите и салата за гарнитура

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft