Кой не би искал ястията му да се приготвят бързо, лесно и вкусо едновременно?
Ние знаем, че всеки би го направил, и затова ви предлагаме селекция от изключително полезни трикове за подобряване на вашето майсторство в готвенето.
Дървена лъжица ще ви помогне да извадите плодът от нар за секунди.

Нарежете нар на половинки и потупайте всяка половина с дървена лъжица. Всички семена ще се озоват във вашата купа за броени секунди.
Настържете замразено масло с ренде.

Ако обичате да намазвате масло върху препечен хляб, опитайте да го настържете предварително замразено - по този начин лесно ще се намаже върху хляба.
Тестото ще се вдига по-бързо в микровълнова печка.

Ако тестото ви се вдига твърде бавно, за да ви хареса, поставете чаша, пълна с вода, в микровълновата и я включете с висока мощност, докато водата заври. След това поставете покритото тесто в микровълновата с горещата вода все още там и го затворете. Топлият влажен въздух ще накара вашето тесто да се вдигне по-бързо.
Направете перфектно поширано яйце в торба.

Нанесете малко масло върху вътрешността на малка найлонова торбичка и счупете яйцето там. Завържете торбата с ластик възможно най-близо до яйцето, за да запазите формата му. Поставете яйцето във вряла вода за 3 минути.
Един прост трик, за да направите виното още по-вкусно.

Този метод ще подобри вкуса на всяко вино, особено на младо. Налейте виното в шейкър, включете го макс за 15-30 секунди и оставете пяната да отстъпи. Приятно питие
Бързо белене на варено яйце в чаша вода.

За бързо белене на черупка на сварено яйце го сложете в чаша или малък буркан с вода и го разклатете за няколко секунди. Заповядай! Яйцето е обелено! Вижте сами тук .
Банан, пълен с шоколад - вкусен и здравословен.

Ако обичате сладкиши и банани, това определено ще бъде любимото ви лакомство. Вземете банан, малко течен шоколад, сламка и спринцовка. Вкарайте сламката в центъра на банана, изтеглете я и напълнете със спринцовката Поставете банана си в хладилника за един час и вашият деликатес е готов.
Всичко, от което се нуждаете за този сладолед е банан.

Обелете няколко банана, нарежете ги на малки парчета, сложете ги в дълбока купа и ги поставете във фризера за 1-2 часа. След това ги смесете старателно ... и се наслаждавайте!
Рибата няма да полепне по скарата, ако сложите малко лимони отдолу.

Поставете филийките риба върху слой нарязани лимони, поставени или на скара, или в кошницата. Резултатът ще ви изненада.
Използвайте спрей за готвене за лепкави съставки.

Когато печете лепкави съставки, като мед или фъстъчено масло, използвайте спрей за готвене върху вашите мерителни чаши: това ще улесни нещата много
Развийте горната част на буркан с гумени ръкавици.

Ако не можете да развиете капака на буркан, опитайте да го направите в гумени ръкавици или просто сложете ластик върху капака. .
Бърз начин за изрязване на билки.

Нарязвайте бързо билки с големи листа, като босилек или градински чай, като ги навивате.
Правете тестото равномерно.

За да сте сигурни, че тестото ви за печене е равномерно разпределено, използвайте две пръчици
Охладете виното си за 15 минути.

Увийте бутилка вино в кърпа и я поставете във фризера за 15 минути, за да се охлади бързо.
Месо на станиол.

Направете своя собствена решетка за печене, като навиете няколко парчета станиол и ги поставите на дъното на печенето. По този начин месото няма да се препече.
Пресен сок от мандарина или лимон

Ако искате пресен сок, но нямате под ръка изстисквачка, опитайте този трик. Изрежете гърлото на пластмасова бутилка, след което направете малка дупка в мандариновата кора, за да пасне на изрязаната шийка. Залепете мандарината за тесното място, изстискайте я добре и след това просто изсипете сока в чашата