Чушкови рулца с магданозен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Чушкови рулца с магданозен сос
Чушкови рулца с магданозен сос
admin
Добавена от: admin
9801
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 месести червени чушки
8-10 резена прошуто или шунка
225 гр козе сирене на стайна температура
мариновани каперси
За магданозения сос:
1/2 чаша пресен магданоз, нарязан
2 с.л. лимонов сок
1/4 чаша зехтин
сол и черен пипер на вкус 

Сложете целите или разполовени чушки в тавичка и ги пъхнете във фурната на най-горна скара. Оставете да се изпекат на горен реотан или грил, докато кожичката им почернее. Обърнете, за да се изпекат и от другата страна. Извадете от фурната и ги оставете в голям съд. Покрийте с капак и оставете да се охладят напълно. Извадете от съда, изчистете семето и обелете. Нарежете всяка чушка на 4 и поставете върху дъска за рязане. Върху всяко парче намажете еднакъв пласт козе сирене, подправете с черен пипер и сложете резен прошуто отгоре. Навийте на рулце. Сложете чушковите рулца в хладилник и ги оставете за поне половин час, да стегне сиренето.
За соса: сложете всички съставки в кухненския робот и ги смелете, докато се получи гладък сос.
Поръсете рулцата леко със соса, украсете с каперсите и поднесете! 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft