1 кг свинско месо
3-4 глави лук
1-2 супени лъжици червен пипер
100 гр. зелен фасул
100 гр. моркови
100 гр. гъби
100 гр. домати
1 глава кисело зеле
100 гр. картофи
магданоз
подправки по желание: сол, черен пипер, провансалска смес
Нарежете месото на кубчета, запържете ги в сгорещено олио до зачервяване, след което добавете ситно нарязания лук. Оставете лука хубаво да се запържи, след което добавете червения пипер. Запържете леко и него и накрая добавете водата, и оставете да заври.
Докато се вари месото, нарежете зеленчуците на малки парчета, а зелето на лентички.
Когато водата в тенджерата намалее, прехвърлете месото в по-голяма тава за печене, добавете зеленчуците и печете във фурната на 200 градуса, докато ястието се зачерви. Проверете дали картофите са изпечени, понеже им трябва по-дълго време.
Опитайте ястието на вкус и добавете подправки по желание. Може и да поръсите всяка порция с настъргано сирене/кашкавал - още по-вкусно е!