1. Разделете яйцата на белтъци и жълтъци. Разбийте жълтъците и захарта, добавете гриса, брашното и бакпулвера. Половината смес изсипете в голямата тава от фурната и я поръсете с какао.
2. Белтъците разбийте на твърда пяна и добавете постепенно захарта, кокоса и половината бакпулвер. От тази смес оформете топки с лъжица, които след това поставете върху жълтото тесто, отгоре им поръсете отново какао и изсипете втората половина от жълтата тесто.
3. Печете сладкиша на 200 градуса 15-тина минути, след това намалете на 180 градуса и печете още половин час.
4. Докато се пече сладкишът, сварете сиропа: сложете на котлона захарта с водата и ванилията и оставете да поврат така пет минути.
5. Оставете изпечения сладкиш да се поохлади, след което го залейте с топлия захарен сироп.