2 яйца
300 мл захар
150 мл прясно мляко
150 гр. разтопено масло
300 мл брашно (може с набухвател)
2 ч.л. бакпулвер
1 с.л. какао
1 с.л. екстракт ванилия
За глазурата:
300 мл пудра захар
1 с.л. екстракт ванилия
1 с.л. какао
5 с.л. кафе
4 с.л. разтопено масло
кокосови стърготини
Разбийте яйцата със захарта. Прибавете млякото и ванилията. Смесете отделно сухите съставки и ги добавете към яйчената смес. Накрая прибавете маслото и разбийте добре. Полученото тесто изпечете в намазнена и набрашнена правоъгълна тавичка на 175 градуса.
Разбийте всички съставки за глазурата, освен кокоса. Може да се наложи да добавите още пудра захар, в зависимост от големината на супените лъжици.
Готовият сладкиш трябва да се охлади леко. След това излейте върху му глазурата, така че да попие равномерно. Поръсете обилно с кокос и нарежете на пастички.