Тези швейцарски шоколадови кубчета се приготвят само за 20 минути, а още по-бързо се ядат.
2 яйца
200 грама захар
80 грама шоколад за готвене
140 грама смлени бисквити
80 грама масло
40 грама счукани орехи
Разбийте яйцата и захарта и оставете сместа да се затопли на слаб огън. След това добавете маслото в средата и се разбърква, докато сместа се обедини.
Отстранете я от огъня и добавете смлените бисквити, шоколада и смлените ядки. Разбърквайте хубаво, докато сместа се обедини напълно, след това изсипете в квадратни форми за сладкиши предварително покрити с хартия за печене.
Оставя се да се пече на 180 градуса около 15 минути.
След като се изпече, извадете и поставете в чиния, така че да прибавите разтопения шоколад.
За декорация може да сложите по един цял орех, кокосови стърготини или какао на всеки куб.