![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Измийте добре сьомгата под течаща вода. Подсушете с домакинска кърпа и разрежете на кубчета с дебелина около 2 см. Измийте тиквичката, доматите, чушката и магданоза. Отстранете семето от чушката и обелете чесъна. Тиквичките и чушката нарежете на парченца с големина около 5 см. Накълцайте магданоза и чесъна. Разрежете лайма на 2 и го изстискайте добре.
Чесъна, зехтина, сока от лайм, солта и магданоза поставете в голяма купа и размесете добре. В същата купа прехвърлете нарязаните зеленчуци и парченцата риба. С ръце омесете добре, така че маринатата да се разпредели равномерно върху зеленчуците и рибата. Покрийте купата за 30 минути и оставете в хладилника.
Нанижете на дървени шишчета сьомгата, тиквичките, чушката и доматите, като редувате продуктите. След това сложете маслото в тиган върху котлона, докато се разтопи. Изпечете (изпържете) шишчетата до златисто-кафяво. Печете по около 4-5 минути от всяка страна.
Поднесете готовите шишчета върху плато с гарнитура по желание.