Шокиращи последици от генно модифицираните храни

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Шокиращи последици от генно модифицираните храни
17680
Снимков материал: pixabay.com
Шокиращи последици от генно модифицираните храни

Миналата година във Франция е направено проучване, което имаше за цел да проучи дългосрочното влияние от консумацията на геннно модифицираните храни , за да се установи безопасността на използване на генетично модифицирани организми или ГМО в храната .

За тази цел плъхове били хранени с генетично модифицирана царевица, която била 33% от тяхната обща храна.

ГМО царевицата e широко разпространена в диетата на хората и животните в САЩ и може да се намери между другото и "здравословните" корнфлейкс продукти , зърнени храни и др.

В проучването е имало 3 групи.

Проучването показа, меко казано шокиращи резултати. 

Смъртността при мъжките е 50%, докато при женските е 70%, в сравнение с контролната група, където тези цифри са били 30% и 20%.

Само след 4 месеца диета с ГМО царевица при мъжките и след 7 месеца при женските са се развили тумори на млечните жлези и увреждане на органите.

 

 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft