Шоколадово чудо
16 Декември 2014
34211
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбийте жълтъците и захарта, добавете предварително разтопения маргарин и шоколада за готвене, брашното смесено с бакпулвера и накрая - снега от белтъците (белтъците се бият на ръка, не с миксер). Полученото тесто изпечете в предварително намаслена и набрашнена форма (диаметър 25 см.) на 180 ° С около 20 минути.
За крема: загрейте сладката сметана, шоколада и захарта на слаб огън, като при това бъркайте непрекъснато, докато сместа заври. Оставете я леко да се охлади. Кремът е доста рядък, но не е необходимо да добавяте нищо.
Изпечения блат набодете с вилица на няколко места и докато е все още горещ, залейте с топлия крем. Сладкишът първо се охлажда до стайна температура, а след това се поставя в хладилник, за да стегне кремът.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари