Разбийте белтъците, добавете пудрата захар и бийте, докато се разтопи захарта. След това разбийте отделно жълтъците заедно с маргарина, разтопения шоколад и натрошените бисквити.
В тази смес добавете разбитите белтъци с пудрата захар. Смесете всичко хубаво с помощта на дървена лъжица.
Цялата смес разделете на две части. Едната част заделете за тъмния крем, а втората част разделете на три равни части. Изпечете от тях кори в подходяща форма в загрята на 250 градуса фурна.
За светлия крем разбийте сметаната, добавете смлените бисквити и разбъркайте.
След това следва подреждането на тортата: върху тортена чиния се реди кора, отгоре - от тъмния крем и накрая - светлия крем. Така се редуват продуктите, докато се сложат и трите кори. Готовата торта може да украсите с разтопен шоколад, разбита сметана или по желание.