Шопски хайвер
22 Декември 2011
6200
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
извара - 500 г може и меко сирене
прясно мляко - 1 ч.ч.
олио - 2 с.л.
червен пипер - 1 ч.л.
лук - 1 глава
чесън - 2–3 скилидки
червени чушки - 1 печена от буркан
Разбийте изварата или сиренето с прясното мляко, добавете при непрекъснато бъркане олиото, червения пипер, нарязания ситно лук, както и стритите скилидки чесън.
Ако искате добавете и съвсем ситно нарязаната печена червена чушка.
Може да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари