Шунка с гъбен сос
31 Юли 2012
14156
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Изпържваме нарязания на колелца лук в маслото, прибавяме гъбите, нарязани на парченца, изпържваме, наливаме виното, посоляваме, добавяме счукания със сол чесън и малко задушаваме. Изпържваме шунката от двете страни в олио, поставяме парчетата в чинии, отгоре прибавяме приготвената смес, украсяваме с магданоз, доматени резенчета (капия) и поднасяме с прясна салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари