Забележка: Киселото зеле е с по-мек вкус, ако го изплакнете с топла вода, преди да го използвате. Поставете го в цедка, облейте го с вода и го отцедете.
Продукти за 4 рулца:
2 главички червен лук
1/2 връзка магданоз
1 консерва кисело зеле (580ml)
175g крема сирене
4 резена варена шунка
4 с.л. хрян (от буркан)
багета
Нарежете лука на много ситно; измийте магданоза, махнете дръжките, подсушете го и го нарежете на ситно. Отцедете киселото зеле и ако е необходимо, го нарежете. Смесете зелето с лука, крема сиренето и магданоза, подправете със сол и черен пипер. Разнесете хряна по едната страна на варената шунка и сложете крема с киселото зеле отгоре. Навийте всеки резен на рулце, с остър нож ги нарежете по диагонал и ги поднесете с резени багета.