14 Май 2017
9584
Снимков материал: pixabay.com
«Sin Azucar», което в превод от испански означава „без захар”, е фотопроект на испанския фотограф Антонио Родригес Естрада, който с помощта на обикновени хранителни продукти и кубчета захар, която се съдържа в тях, реши да покаже, че дори и най-безобидната храна, която е чест гост на нашата маса, съдържа невероятно количество захар, за която ние дори и не предполагаме, разказва 4tololo. Резултатите са зашеметяващи и говорят сами за себе си, особено, когато виждаме, че дори в солените продукти има захар.
Със своя проект фотографът се стреми да каже на хората колко много захар има в продуктите.
Повечето от нас са свикнали да мислят, че кока колата или шоколадовите вафли са бъкани със захар, но не подозираме, че в мангото има цели 6 кубчета рафинирана захар, а в салатата Цезар те са девет.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари