Ябълкови понички
22 Декември 2011
17280
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбиват се на средно гъста каша брашното, жълтъка, 1 ч.л. (5 г) захар, сол и бирата и се оставя да почива около половин час на топло място. Преди да се използува сместа, се прибавят разбитите на твърд сняг белтъци. Семенната част на обелените ябълки се отстранява, ябълките се нарязват на колелца, дебели 1 см, потапят се в тесто, изпържват се от двете страни в олио, изваждат се и се поръсват със захар, разбъркана с канела.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари