Ябълков сладкиш с юфка
25 Май 2012
40077
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Юфката се сварява, отцежда се и се разбърква с предварително почистените и настъргани (или нарязани на дребни парченца) ябълки. Сместа се изсипва в намазана с масло тавичка и се залива с млякото, в което са прибавени разбитите със захарта яйца, маслото и ванилията, и се пече при умерена температура. Може да се поднесе поръсена с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари