3 с.л. маргарин
1/2 ч.л. канела
2 с.л. пудра захар
1 опак. желатин
250 г извара
200 мл. мляко
5 с.л. захар
1 с.л. лимонов сок
1 опак. ванилия
1/2 кг ягоди
Време: 30 минути
Стените на форма за торта с пръстен се намазват с разтопен желатин, след което на дъното се нареждат резенчета ягоди. В друг съд се смесват разтопеният маргарин (3 с.л.), канелата (1/2 ч.л.) и пудрата захар (2 с.л.). Останалите ягоди се пюрират и се размесват с изварата (250 г), млякото (200 мл.), лимоновия сок (1 с.л.), захарта (5 с.л.) и ванилията (1 опак.). Желатинът се залива с малко вода и се оставя да набъбне, след което се разтопява на водна баня. Прибавя се към ягодовата смес, разбърква се добре и се изсипва във формата върху нарязаните ягоди. Кейкът се поставя в хладилник и се оставя да се стегне за няколко часа.