Ядем в промишлени количества от него вкъщи, затова реших да си приготвя домашен кетчуп- става точно за 2 минути

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ядем в промишлени количества от него вкъщи, затова реших да си приготвя домашен кетчуп- става точно за 2 минути
Ядем в промишлени количества от него вкъщи, затова реших да си приготвя домашен кетчуп- става...
24033
Ядем в промишлени количества от него вкъщи, затова реших да си приготвя домашен кетчуп- става точно за 2 минути
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Търговските марки кетчуп съдържат големи количества захар, което предизвиква ръст в нивата на кръвната захар при консумация. И като допълнение, те нямат реална хранителна стойност, затова реших, че е време да си приготвя сама.

Една от най-популярните добавки към храната – кетчуп, е бил обект на много дебати през последните години.

Има все повече доказателства, че закупен от магазина може сериозно да застраши здравето ни най-вече заради съставките, които се съдържат в него, като например високо фруктозен царевичен сироп (HFCS), както и редица овкусители.

Разбира се, не е нужно да се отказвате от любимата си хранителна добавка. За да получите максимална полза от богатите на хранителни вещества домати – направите си домашен кетчуп. А, рецептата ще ви отнеме само 2 минути.

 

Нужни продукти:

1 чаша доматено пюре
¼ чаша вода
1 супена лъжица суров нефилтриран ябълков оцет
1 супена лъжица суров мед
½ чаена лъжичка морска сол
¼ чаена лъжичка горчица

 

Начин на приготвяне:

Единственото нещо, което трябва да направите, е да смесите всички продукти в купа и да добавите към салата, паста или пица. Бон апети!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft