За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Яйца по италиански в гювече - перфектната лека вечеря за чаша бяло вино!
Яйца по италиански в гювече - перфектната лека вечеря за чаша бяло вино!
25 Февруари 2016
31404
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
4 супени лъжици сос Маринара
2 яйца
60 гр. сирене Моцарела
сол и черен пипер
малко олио или масло
Ето ви една рецепта за яйца, които се приготвят за нула време, докато вършите къщната работа или готвите друго ястие. С пресен пълнозърнест хляб, пресни зеленчуци и малко вино тези яйца в гювече са перфектната лека вечеря!
Намажете две гювечета с масло или олио. Във всяко изсипете 2 супени лъжици сос Маринара (или друг доматен сос).
Върху соса счупете едно яйце. Поръсете с настъргана Моцарела.
Печете гювечетата в продължение на петнадесет минути на 200 ° С, докато сиренето се зачерви, а белтъкът стегне.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари