Яйца по Панагюрски
22 Декември 2011
77882
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
6 яйца
100гр краве сирене
2 с.л. оцет
червен пипер
бучка масло
В дълбок тиган или тенджера сложете водата и оцета и щипка сол. Когато водата заври, чукнете вътре яйцата.
Извадете яйцата след около 5 минути.
На дъното на по-дълбока чиния натрошете сиренето. В тиган сгорещете маслото, отдръпнете от котлона и прибавете червения пипер (по желание и черен пипер). Разпределете върху яйцата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари