Яйчен таратор

7 Февруари 2012
24323
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 мл кисело мляко
1 краставица
2 сварени яйца
1-2 с.л. олио
магданоз или копър
Разбийте млякото и добавете нарязаната на кубчета краставица и яйца, олиото и сол на вкус. Разбъркайте добре и залейте с 1-1 12/ ч.ч. студена вода. Поднесете таратора поръсен с наситнен копър или магданоз и украсен с варено яйце, маслини и пр.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари