Яхния с кускус, праз и маслини
8 Февруари 2013
10319
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Празът се нарязва на ситно и се задушава в нагорещено олио под капак, докато омекне, след което се подправя с мащерката, стрива се бульонът и се добавят царевицата и виното. Кус-кусът се сварява, като във водата му се добавя малко куркума (може и да пропуснете, ако не обичате тази подправка). Изцежда се, слага се в подходяща купа, прибавят се зеленчуците и се разбърква добре. Украсява се с маслините и нарязан магданоз и се сервира топъл.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари