1 лъжичка и дробчетата стават такива, каквито никога не сте яли

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
1 лъжичка и дробчетата стават такива, каквито никога не сте яли
1 лъжичка и дробчетата стават такива, каквито никога не сте яли
7977
1 лъжичка и дробчетата стават такива, каквито никога не сте яли
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес искаме да споделим малък трик за тези, които обичат черен дроб. Основната задача при приготвянето на такова ястие е да се освободи черния дроб от горчивина и скованост, да му придаде апетитен вид и вкус.

По този начин можете да пържите черен дроб от говеждо, свинско или пилешко. Получавате красиви меки парчета, които искате да готвите отново и отново. Всичко се крие в една съставка ... Заинтригувахме ви, нали? Прочетете го!

 

Съставките

Телешки черен дроб 500 g

Яйце 1 бр

нишесте 1 супена лъжица

лук 2 бр

сол на вкус

Черен пипер (смлян) на вкус

Слънчогледово масло 20 мл

 

подготовка

Измийте черният дроб, отстранете ненужните власинки, нарежете на средни парчета. Сол и черен пипер добавете.

Разбийте яйцето с нишесте, смесете ги с черния дроб и разбъркайте добре. Оставете за 40-60 минути.

Загрейте олиото в тиган, запържете всяко парче от двете страни за 2 минути. Отделно запържете лука, нарязан на половинки пръстени, до прозрачен цвят. Комбинирайте лука и черния дроб, оставете да къкри на среден огън за 10-15 минути.

Вкусни блестящи парчета ще се съчетаят добре с картофено пюре, варена елда или ориз. Сигурни сме, че сега ще правите дробчета доста по- често! Рецептата си заслужава да си я оставите в отметките!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft