1 ябълка и малко захар и десерта е готов, а вкуса повече от божестен

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
1 ябълка и малко захар и десерта е готов, а вкуса повече от божестен
1 ябълка и малко захар и десерта е готов, а вкуса повече от божестен
10321
1 ябълка и малко захар и десерта е готов, а вкуса повече от божестен
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тестените изделия,  баничките и ябълковите пайове са обичани от всички, но понякога са твърде трудоемки, за да се пекат във фурната или няма време за приготвяне на пълнежа. Затова днес ви предлагаме една страхотна рецепта.

Много добър вариант, когато има много ябълки и не е ясно какво да правите с тях.

Ябълките с прекрасен аромат придават лека киселинност и богат вкус. За зимата ябълковият чипс се приготвя без никакви усилия, а в бъдеще ще прекарате още по-малко време в кухнята. В същото време консервирането на ябълки не изисква много захар, което допълнително спестява от семейния бюджет.

 

Съставките

ябълка 2 кг

захар 6 супени лъжици.

 

подготовка

Измийте 2 кг ябълки, обелете и настържете на едро ренде. Можете да използвате ел.ренде, за да ускорите процеса.


Сложете ги в 3 буркана от половин литър, без да уплътнявате силно. Най-отгоре добавете 2 с.л. л. захар във всеки буркан и покрийте с капаци. 


Поставете кърпа на дъното , поставете бурканите и изсипете загря вода върху тях. Оставете да заврят и стерилизирайте 20 минути. След това извадете  и затегнете капаците. 


Обърнете бурканите с главата надолу, увийте и оставете да изстинат напълно. След това поставете на хладно място или в хладилника.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft