2-те най- добри маринати за пилешко, с които месото става по- крехко и вкусно от приготвеното дори в ресторант

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
2-те най- добри маринати за пилешко, с които месото става по- крехко и вкусно от приготвеното дори в ресторант
2-те най- добри маринати за пилешко, с които месото става по- крехко и вкусно от приготвеното...
98833
2-те най- добри маринати за пилешко, с които месото става по- крехко и вкусно от приготвеното дори в ресторант
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

След натоварения ден нищо не затопля като мисълта за топло легло, любима книга или интересен филм и спокойствие. В такива дни не ми се мисли дори да тичам в кухнята и да заставам пред печката, за да приготвя вкусна вечеря . За щастие, ние знаем един трик, който ще ви помогне да спестите време и енергия за по-приятни неща.

Оказва се, че дори най- вкусните пържоли могат да бъдат подготвени предварително, а след това отделете няколко минути, за да ги приготвите. Днес ще ви разкажем за един прост трик с пиле . Благодарение на него вече не е нужно да гадаете, как да зарадвате любимото си семейство за вечеря.

 

Как да приготвим пиле

Купете например месо, седмица по-рано, запасете се с любимите си подправки и пликчета с цип. Просто нарежете пилето на малки парченца, поставете в торбичките, напълнете с марината и изпратете във фризера. Такива заготовки перфектно допълват всяка гарнитура, основното е да не бъдете твърде мързеливи и да отделите час за подготовка за уикенда.

 

Рецепти за марината с пилешко месо

Пиле в кисело мляко и къри

400 г нарязано пилешко месо
1,5 кофичка натурално кисело мляко
2 ч.л. къри
0,25 ч.л. сол

 

Класическо пиле за барбекю

400 г нарязано пилешко месо
1 шише барбекю сос
подправки на вкус

 

400 г нарязано пилешко месо
1 нарязан червен лук
1 нарязана чушка чушка
1 нарязан морков
200 г броколи
 сос за месо

За да направите готини детайли, вземете торбички с храни или контейнери, поставете пилешко там, напълнете с любимата си марината и го изпратете в хладилника. В тази форма храната може да остане в хладилника 2 дни, а във фризера - няколко месеца.

 

Ако тази идея ви харесва, съветваме ви да вземете специални стикери и да подпишете всеки пакет или контейнер. Така ще ви бъде по-лесно да разграничите маринати и да изберете най-подходящия за гарнитура и настроение. И също така не е необходимо да вземете пилешко филе, използвайте бутчетата, крилете или други части, които харесвате.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft