3 дни хапвах това за обяд, закуска и вечеря и метаболизма ми се ускори, а нивото на захарта в кръвта и инсулина намаляха!

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
3 дни хапвах това за обяд, закуска и вечеря и метаболизма ми се ускори, а нивото на захарта в кръвта и инсулина намаляха!
12986
Снимков материал: pixabay.com
3 дни хапвах това за обяд, закуска и вечеря и метаболизма ми се ускори, а нивото на захарта в кръвта и инсулина намаляха!

Ечемикът притежава специален микс от фибри , които ускоряват метаболизма , намаляват апетита , нивото на захар в кръвта и инсулина .

Консумацията на хляб и други хранителни стоки, изработени от ечемик би могла да реши проблемите със затлъстяването, болестите на сърцето и диабета, съдейки по ново проучване.

Учените от здрави лица са поискали три дни да ядат хляб от цели зърна ечемик за обяд, закуска и вечеря.

След последното хранене в края на всеки ден, в рамките на 11 до 14 часа, тестовете показват, че метаболзмът им се е ускорил, а са били намалени и нивото на захар в кръвта и инсулина.

До това се стига, когато специалния микс от влакна в зърното от ечемик стига до стомаха - стимулира увеличаване на добрите бактерии и освобождаване на важни хормони.

Учените се надяват, че хората в бъдеще ще започнат по-често да консумират ечемик във всички свои ястия - салати, супи, гулаши или като алтернатива на ориз и картофи.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft