Диетичната ми рецепта, с която свалих пустия корем дето ме мъчеше цял живот и ми беше страхотен комплекс

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Диетичната ми рецепта, с която свалих пустия корем дето ме мъчеше цял живот и ми беше страхотен комплекс
Диетичната ми рецепта, с която свалих пустия корем дето ме мъчеше цял живот и ми беше страхотен...
24541
Диетичната ми рецепта, с която свалих пустия корем дето ме мъчеше цял живот и ми беше страхотен комплекс
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пилешкото филе се счита за диетичен продукт. Но по грешен начин на готвене може да го направи с високо съдържание на калории . Ще ви кажа как да готвите пилешко филе без масло, така че да остане вкусно, нежно и здравословно.

Друго качество, заради което домакините обичат птиците, е бързината и лекотата на приготвяне. Избраните рецепти определено ще отговорят на вашите очаквания за бърза, ароматна вечеря. Чудите се как да приготвите пилешко филе без масло ? Споделям!

 

Пилешко филе без олио: селекция от рецепти

Филе в пергамент

Съставки

1 пилешки гърди
50 г масло или олио
сол на вкус
лук на прах на вкус
чесън на прах на вкус
пипер на вкус

Подготовка

Нарежете пилешките гърди по дължина на 2 парчета, начукайте всяко парче. Намажете три правоъгълника пергамент с разтопено масло, поръсете със сол, черен пипер, чесън и лук на прах. Увийте парчетата филе във всяко.

Запържете пилето в горещ тиган от двете страни, докато омекне.

 

Филе върху сол

Съставки

200 г морска сол
1 пилешко филе
пипер на вкус

Подготовка

Нарежете филето по дължина на 3 парчета. Сложете сол в тигана и поставете парчетата филе. Запържете ги по този начин от двете страни, докато омекнат. Не забравяйте да добавите пипер на вкус!

Филе във фолио

Съставки

3 пилешки филета
зехтин на вкус
сол на вкус
лук на прах на вкус
розмарин на вкус
пипер на вкус
червен пипер на вкус
сух чесън на вкус

Подготовка

Подредете филетата върху отделни правоъгълници с фолио. Поръсете всяко парче със зехтин, сол и поръсете с подправки.
Увийте филето във фолио, поставете го в съд за печене и го поставете във фурна, загрята до 200 ° C за половин час.

Не сте сигурни какво да добавите към пилешките си гърди, за да подправите вечерята си? Препоръчвам да опитате пюре от карфиол , яхния от боб, леща или обикновена салата от пресни зеленчуци. Ще се получи много вкусно, защото пилешкото се съчетава с почти всички продукти!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft