3-те най- ефективни и вкусни диетични супи за отслабване (Рецепти)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
3-те най- ефективни и вкусни диетични супи за отслабване (Рецепти)
3-те най- ефективни и вкусни диетични супи за отслабване (Рецепти)
31710
3-те най- ефективни и вкусни диетични супи за отслабване (Рецепти)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

С помощта на супа бихте могли да се отървете от излишните килограми. Достатъчно е на обяд и на вечеря да изяждате една голяма купа от диетичната супа и резултатът е гарантиран.

Освен супата може да изядате пълнозърнеста филийка и лек плодов десерт.

Малко по-бавно ще отслабнете, ако замествате само едно от храненията с диетична супа.

 

Много е ефикасна супа от авокадо .

Необходими продукти: 200 грама пилешко филе, 1 зелена чушка, 2 супени лъжици зехтин, сол на вкус, 1 глава лук, 3 броя авокадо, сокът на един лимон, малко кориандър.

Месото се нарязва на ситно, добавя се сол и се сварява в литър и половина вода. Лукът се нарязва на шайби, чушката се нарязва на кубчета, и се добавят в бульона.

Добавят се нарязаното на ситно авокадо, почистено от кората и костилката. След като зеленчуците се сварят, супата се пасира, добавя се лимоновият сок и кориандърът и се сервира.

 

Доматената супа за отслабване също е ефикасна.

Необходими продукти: 1 килограм настъргани домати, 300 грама телешко месо, 300 грама картофи, 1 червена чушка, 1 глава лук, сол и черен пипер на вкус, 1 дафинов лист, 2 супени лъжици нарязан на ситно магданоз.

Картофите и месото се нарязват на ситно и се сваряват в литър и половина вода. Добавя се сол и черен пипер, нарязаният на ситно лук, настърганите домати и се вари половин час на бавен огън.

Добавя се нарязаната на ситно чушка, магданозът, дафиновият лист и супата се маха от котлона. Поръсва се с магданоз и се сервира топла.

 

Крем-супата от моркови е много полезна за тези, които желаят да отслабнат.

Необходими продукти: 450 грама моркови, 1 глава лук, 1 картоф, 1 супена лъжица зехтин, 1 литър зеленчуков бульон, 1 супена лъжица лимонов сок, 5 стъбла от целина, щипка джинджифил на прах, сол и черен пипер на вкус.

Нарязаният на ситно лук се запържва леко в зехтина и се добавят нарязаните моркови и нарязаният картоф. Задушават се пет минути, добавят се нарязаните на ситно стъбла от целина, добавя се и бульонът и се вари 20 минути на силен огън.

След това се вари още 20 минути на бавен огън. След като изстине малко, се пасира, добавя се лимонов сок, сол и черен пипер на вкус и щипка джинджифил на прах.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft