3 яйца, парче кашкавал, 1,5 чаши сметана - тайната на чудно пухкавия кашкавал на фурна. Изяждаш...
26 Юни 2019
37787
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Кашкавал на фурна - само името те кара да си представиш нещо чудно пухкаво, сочно и вкусно. Днес ще ви предложим една изключително лесна рецепта за пухкав кашкавал на фурна .
За около половин час ще имате на трапезата си вкусно и нежно на вкус изкушение за цялата фамилия:
Пухкав кашкавал на фурна
Продукти:
1,5 чаши брашно
1,5 чаши сметана
3 яйца
3 супени лъжици растително масло
сол на вкус
0,5 ч.л.сода, угасена с оцет
300 гр.кашкавал
Приготвяне:
Разбийте 3 яйца със заквасената сметана, добавете растително масло.
След това добавете сол, брашното и содата, угасена предварително в малко оцет, и разбъркайте добре.
Към получената смес добавете кашкавала и разбъркайте всичко хубаво.
Изсипете сместа в намазана с масло тавичка.
Печете във фурната на 180 ° C до готовност, около 40-50 минути.
Приятен апетит!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари