Този вкусен десерт се приготвя за три минути, само с три-четири съставки и без брашно. Много е вкусен и кремообразен, и се реже хубаво на кубчета.
Приготвя се от шест големи яйца и шест супени лъжици захар, като при разбиването им се добавя млякото, но аз добавям и крема сирене за още по-наситен вкус. Ето какво ви трябва за уникалната Кремообразна торта без брашно :
Кремообразна торта без брашно
Продукти:
- 6 яйца
- 6 супени лъжици захар
- 300 г крема сирене
- 400 мл неподсладено кондензирано мляко (може и обикновено)
Приготвяне:
Яйцата се разбиват със захарта докато удвоят обема си и сместа стане кремообразна, а захарта се разтвори. След това добавете 300 грама крема сирене и 400 милилитра кондензирано мляко. Разбъркайте, докато няма бучки.
Изсипете сместа във форма (22х22 см) през цедка, за да стане гладка.
Сложете да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса за 35 минути.
Когато изстине се поръсва с пудра захар и се поднася добре охладен. Тази рецепта е невероятна!
Да ви е сладко!