4 продукта, половин час и вкусов екстаз, който се помни дълго: Най-бързата торта с вкус на еклер без печене

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
4 продукта, половин час и вкусов екстаз, който се помни дълго: Най-бързата торта с вкус на еклер без печене
4 продукта, половин час и вкусов екстаз, който се помни дълго: Най-бързата торта с вкус на еклер...
32432
4 продукта, половин час и вкусов екстаз, който се помни дълго: Най-бързата торта с вкус на еклер без печене
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Обичате ли торта? Какво ще кажете за еклерова торта ? Сигурно си мислите, че следва дълга рецепта със сложни обяснения и още по-сложен арсенал от продукти и кухненски уреди. Нищо подобно! Предлагаме ви да опитате най-лесната рецепта за еклерова торта без печене .

По-точно - вкусът ѝ е точно като на еклеровата торта, която всички познаваме, а самата рецепта не включва приготвянето и използването на еклери. Въпреки своята простота, тортата се получава невероятно вкусна:

еклерова торта

Еклерова торта без печене

Продукти:

  • 1 пакетче ванилов пудинг
  • 1 пакетче шоколадова глазура (или 150 гр.разтопен шоколад)
  • 250 гр.маслени бисквити
  • 400 мл прясно мляко

Приготвяне:

  1. Първо изсипете студеното мляко в тенджерка и изсипете вътре пудинга. Смесете всичко добре и загрейте на котлона. Огънят е умерен. Варете, докато кремът се сгъсти, но без да завира. След това отстранете от огъня и охладете крема, като разбърквате на всеки 2-3 минути.
  2. Сложете бисквитите в плик и с помощта на чук за месо ги стрийте.
  3. Покрийте подходяща форма с пръстен с прозрачно фолио. Отгоре разпределете половината от бисквитените трохи. След това изсипете половината пудинг и го заравнете. Поръсете с останалата част от трохите и изсипете останалия пудинг. Заравнете отново и поставете тортата в хладилника за няколко часа.
  4. Пригответе глазурата според указанията на опаковката. Може да използвате и разтопен шоколад, в който сте добавили лъжичка-две масло или олио. Залейте с глазурата охладената торта.
  5. След това отново я пъхнете в хладилника за няколко часа.
  6. Готовата торта извадете внимателно от формата и я нарежете с горещ нож. 
  7. торта без печене

Приятен апетит! emchyjinka.ru Източник: https://jemchyjinka.ru/2019/04/02/voshititelnyj-tort-ekler-bez-vypechki-iz-4-ingredientov/?fbclid=IwAR2DW5zlg7-wkShFRjqemqQrCyKs1w-yours е # 55;

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft