Когато става въпрос за избор на продукт и храни за консумация, няма по- разнообразен и достъпен продукт от картофите.
Между другото той е много полезен, така че не е чудно, че представлява основна част от храната по целия свят.
Но понякога неговото приготвяне може да ви стане малко скучно.
Следователно, можете да пробвате 5 нови идеи за подготовка, предложени от Youtube канала Brothers Green Eats.
Сварете картофите по желание и разрежете наполовина. Свалете вътрешната част от картофите и я поставете в купа. В тава сложете фолио и поставете картофите. Намажете ги с малко олио и ги поставете да се пекат, за да бъдат хрупкави.
В частта, която сте извадите, добавете малко зехтин, сол и черен пипер и направете пюре. Тогава, след като забележите, че картофите имат златистожълт цвят, извадете от фурната и ги напълнете с пюрето.
2.
Това, което най-често правите е да поставите картофите във фурната да се пекат. Но рецептата може малко да се промени. Всеки картофи отделно опаковайте в фолио.
След това извадете, разрежете на половина и в средата с вилица намачкайте част от вътрешността. Добавете малко зехтин, сол и черен пипер, а след това картофите оставете още малко да се допекат.
В крайна сметка, картофите можете да напълните със заквасена сметана, нарязан бекон, магданоз ... Всичко по желание. Експериментирайте
Изрендосайте картофите, добавете сол и накиснете във вода. С алуминиево фолио направете овална форма.
Формата поставете в тиган с малко зехтин или олио и в нея поставете рендосаният картоф да се пържи
След като изпържите долната част, свалете фолиото и го завъртете от другата страна да се доизпържи
Вместо да пържете по традиционния начин, нарежете картофите за пържени и ги поставете в студено масло, така че да ги задушите. Ще получите хубави хрупкави пържени картофи, а след това добавете малко пармезан.
Сварете млади картофи и след малко ги смачкайте.
Поставете ги в тиган да се поизпържат и да станат допълнително хрупкави.
В края добавете малко мед и горчица.