4 Декември 2015
2819
Снимков материал: pixabay.com
Съвет към потребителите при купуване на прясна риба:
- Върху повърхността на прясната риба има много тънък слой слуз, ако слузта е обилна, а слоят плътен, това означава, че рибата е престояла по-дълго време.
- Люспите на рибата трябва да са блестящи, плътно залепени за тялото.
- Не трябва да има разкъсвания. Хрилете трябва да са с розово-червен цвят.
- Очите трябва да са бистри.
- При натискане с пръст, вдлъбнатината трябва да изчезне бързо.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари