5 Лесни съвета - Как да познаем прясната риба за Никулден - При натискане с пръст, вдлъбнатината трябва да изчезне бързо...

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
5 Лесни съвета - Как да познаем прясната риба за Никулден - При натискане с пръст, вдлъбнатината трябва да изчезне бързо...
2812
Снимков материал: pixabay.com
5 Лесни съвета -  Как да познаем прясната риба за Никулден - При натискане с пръст, вдлъбнатината трябва да изчезне бързо...

Съвет към потребителите при купуване на прясна риба:
 

- Върху повърхността на прясната риба има много тънък слой слуз, ако слузта е обилна, а слоят плътен, това означава, че рибата е престояла по-дълго време.

- Люспите на рибата трябва да са блестящи, плътно залепени за тялото.

- Не трябва да има разкъсвания. Хрилете трябва да са с розово-червен цвят.

- Очите трябва да са бистри.

- При натискане с пръст, вдлъбнатината трябва да изчезне бързо.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft