6 бързи панировки за най- вкусната пържена рибка, която някога сте яли

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
6 бързи панировки за най- вкусната пържена рибка, която някога сте яли
6 бързи панировки за най- вкусната пържена рибка, която някога сте яли
54889
6 бързи панировки за най- вкусната пържена рибка, която някога сте яли
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Всички обичат най- много рибата- пържена, факт. А пък ако има и панировка вкусът и става божествен, затова днес сме събрали за вас много бързи и лесни начини за приготвянето й.

Един от най-често срещаните начини за приготвяне на вкусна риба е да се изпържи в тиган. Използва се за пържене или паниране . Повечето готвачи са съгласни, че вторият вариант е по-печеливш. Преценете сами: тестото не позволява на рибата да влезе в контакт с олиото и да абсорбира излишната мазнина, докато рибата попива вкуса на тестото и запазва сочността си. Това означава, че се оказва много нежна и сочно отвътре .

рецепта за панировка

В допълнение, тестото по време на процеса на готвене дава обем на съда и го прави по-хранителен.

Всички рецепти са прости и бързи.

 

Кашкавалена панировка за вкусна рибка

съставки

3 супени лъжици. майонеза
4 яйца
100 г кашкавал

 

подготовка

Леко разбийте яйцата с майонеза, добавете настъргания кашкавал на средна ренде. Посолете, добавете пипер, добавете брашно и разбъркайте добре.

 

Картофена панировка

съставки

3 картофа
1 яйце
2 супени лъжици брашно
сол на вкус

подготовка

Картофите настъргайте на грубо ренде. Добавете яйцето, брашното и солта към получената маса. Разбъркайте добре.

 

Бирена панировка

съставки

3 яйца
200 g брашно
200 ml тъмна бира
0,3 ч. Л. сол

подготовка

Отделете белтъците от жълтъците. Смесете жълтъците с бирата и брашното. Разбийте белтъците в силна пяна и разбъркайте с брашно и жълтъци. Разбъркайте внимателно.

 

Яйчно- млечна панировка

съставки

4 яйца
1.5 чаша брашно
0.5 чаша прясно мляко
0.5 чаша минерална вода
0,5 ч. л. сол
1 ч. Л. захар

подготовка

Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците със сол и захар, след това налейте минералната вода и млякото. Разбъркайте добре. Белтъкът се разбива с миксер в пяната и се прибавя към сместа. След това добавете частите от брашното и разбъркайте, докато стане гладка текстурата

 

Панировка без яйца (постно)

съставки

1 чаша брашно 
70 ml вода
0,5 ч. Л. сода
сол на вкус
индийско орехче на вкус
подправки на вкус

подготовка

Смесете брашното със сол, содата, индийсктоо орехче (по ваш избор) и ситно нарязаните зеленчуци или подправки. Към сухата смес постепенно се налива вода, като се разбива с бъркалка, докато масата стане хомогенна.

 

Яйчна панировка

Най-желаното от всички описани по-горе.

рецепта за панировка

съставки

4 яйчни белтъка
3 супени лъжици брашно
1 ч. Л. вода
сол на вкус

подготовка

Разбийте яйчните белтъци със сол, добавете пресятото брашно и водата. Разбъркайте добре. Тестото върху консистенцията трябва да се окаже същото като при течни палачинки.

Вземете под внимание следните съвети за пържене на риба с панировка: Нанесете парчетата филета само в силно нагрято олио и не много плътно един към друг, в противен случай те се слепват; за да направите свеж, не покривайте тигана докато пържите. 

Надяваме се, че нашите препоръки за приготвяне на панирана риба ще ви помогнат да направите вкусно и лесно ястие от всяко филе риба. За да предотвратите загубата на тази колекция от рецепти, запазете я в отметки или дори по-добре я поставете на страницата ви в социалната мрежа.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft