8 кулинарни трика, които използват най-добрите готвачи (Снимки)
16 Август 2016
8101
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Мнозина обожават да готвят и го правят всеки ден, без усилие, докато за други иготвенето е само за някакво специално събитие, което се случва едва веднъж седмично.
Въпреки това, в която и категория да попадате, следните кулинарни техники ще ви бъде от голяма полза, когато искате да приготвите някой вкусни храни.
1. Добавете малко мляко и сол във водата, когато готвите карфиол, за да остане бял
2.
Добавете една чаена лъжичка сол, когато правите сладкиш
3. Използвайте замразени зърна грозде вместо лед, за да охладите виното
4. Покрийте с кърпа съда, в който сте готвели, за да да стане хрупкав
5. За да получите повече сок от лимон поставете 10-20 секунди в микровълнова на високата температура
6. За да направите вкусна торта винаги следвайте правилото: колко количество брашно - толкова количество захар
7. Използвайте яйчен белтък и царевично брашно, за да направите вкусно месо
8. Подсолете зеленчуците преди да ги добавите в салатата
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари