пилешко месо - гърди 250 гр. нарязани на кубчета
спагети (нудълс) - 200 гр.
лук - 1 глава, ситно нарязана
чесън - 1 скилидка, ситно нарязана
моркови - 1 бр., нарязан на ивички
картофи - 1 бр., нарязан на 1 см. кубчета
олио - 6 ч.л.
чушки - 1 бр., нарязана на ситно
къри - на прах 1 1/2 ч.л.
джинджифил - 2 с.л.
зелен лук - 2 стръка, нарязан на ситно
В тенджера се сгорещява олиото и се задушават лука и чесъна, добавя се пилешкото филе, моркова, картофите и пипера и се пържи с разбъркване. Добавя се кърито и джинджифила. Добавя се 3/4 ч.ч. вода, покрива се с капак и се задушава до омекване на зеленуците и сгъстяване на соса. Посолява се на вкус.
Спагетите се сваряват в подсолена вода и се изцеждат. После се смесват със съдържанието на тенджерата и се оставят на тих огън за няколко минути.
Ястието се сервира поръсено със ситно нарязан зелен лук.