24 Април 2014
272416
Снимков материал: pixabay.com
Миризмата след готвенето , особено ако сте готвили лук , се задържа в дома много дълго. Дори да имате вентилация или аспиратор в кухнята, миризмата на лука попива навсякъде, в завесите, покривките...
За да избегнете това, веднага след готвене в съд на огъня сложете да се вари комбинация от 50 мл.
оцет и 200 мл. вода. След като течността заври, намалете температурата и оставете цялата течност да се изпари от съда. Парата от течността ще премахне миризмата в дома.
Редактор: Ива Христова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари