Hot pot - гореща тенджера по английски
22 Декември 2011
10301
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г телешко месо без кости
150 г грах
2 бр. моркови
1 глава кромид лук
500 г картофи
брашно
лимонова кора
1/2 с.л. ситно нарязани ароматни треви
черен пипер
бульон
сол
Почистеното телешко месо се нарязва на кубчета, посолява се, поръсва се с черен пипер, брашно и се поставя в тенджера заедно с ароматните треви. Прибавят се граха и ситно нарязаните моркови и лук, покрива се с нарязаните на тънки резенчета картофи, залива се с бульон така, че продуктите да са покрити само до половината и се пече в слаба фурна около час и 15 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари