Абиш
26 Май 2012
7685
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Запържете лука в олиото докато стане златисто кафяв. Прибавете джинджифила, чесъна, доматите, каймата и сол на вкус. Пържете на слаб огън 15-20 мин., като бъркате от време на време, за да не загори. Прибавете яйцата и пържете още 10 мин. Махнете от огъня. Най-отгорете поръсете с куркумата, маслото, магданоза и настърганото сирене.
Сервиране: 1) Сервирайте с ориз или пресен хляб; 2) Смесете ястието със задушена царевица; 3) Можете да го ядете като основно ястие; 4) Можете да го използвате като плънка.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари