Агнешка капама с лозови листа

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Агнешка капама с лозови листа
Агнешка капама с лозови листа
admin
Добавена от: admin
6237
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1кг младо агнешко месо
1/2 пакетче краве масло
около 50 броя съвсем млади лозови листа
12 стръка пресен лук
2 лъжици препечено брашно
1 лъжичка червен пипер
сол

Нарежете месото на малки парченца, прибавете половината масло и 1 кафена чашка топла вода и го задушете. Нарязаните на ивички листа посолете и оставете за 15 мин в гевгир. Нарежете лука и го смесете с листата. Прибавете към месото и задушете 2-3 мин.Сложете брашното, останалото масло и червения пипер и залейте с 1 чаша топла вода. Доварете ястието на тих огън. Поднесете го с кисело мляко, подправено със ситно нарязан копър.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft