Агнешки булгур-пилаф
12 Март 2012
8694
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Месото се нарязва на порции, осолява се и се намазва обилно с червен и с черен пипер. В намазана с олио тава се слагат смесени булгурът и оризът, нарязаните лук, чесън и девисил. Подрежда се месото. Долива се вода в съотношение 4 към 1 спрямо спрямо сместа от булгур и ориз.
Тавата трябва да се затвори плътно с алуминиево фолио. Пече се 2-3 часа на силно загрята фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари