Агнешко-паприкаш с бира
22 Декември 2011
2547
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Месото, нарязано на парчета, се накисва в бирата, в която са изстискани и прецедени доматите, нарязан на едро, лукът и сол.
Така месото стои 2-3 часа.
След това се изцежда, пържи се в горещо масло и се слага чесънът.
Залива се с течността, в която е киснало месото, и се вари, при нужда се долива вода.
Омекналото месо се изважда от соса, който се пасира.
Пускат се чушките, нарязани на пръстени.
Варенето продължава на тих огън, докато уврят чушките.
Внимава се да не са разкъсат.
Поднася се топло, поръсено с нарязан магданоз и гарнирано с топка картофено пюре или варен ориз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари